10-11-2022
15:00 - 17:00
Online

Aan de slag met de verduurzaming van je pand

Hebben jullie als bewonersbedrijf een eigen pand? Met de herfst die straks z’n intrede doet en de extreem hoge energieprijzen is de kans vast groot dat verduurzamingsmaatregelen op de planning staan. Omdat veel bewonersbedrijven in oude panden zitten kan je al veel winnen met een aantal praktische maatregelen voor isolatie, warmteregulatie of de instellingen van de thermostaat.

Op 10 november bieden we daarom de training ‘aan de slag met de verduurzaming van je pand’ aan. Een verduurzamingsexpert van BOEi geeft je:

  • Praktische tips waar je morgen mee aan de slag kan;
  • Een vooruitzicht op lopende en komende subsidieregelingen voor het verduurzamen van vastgoed;
  • Antwoord op concrete vragen over jullie vastgoedsituatie.

Trainer

Robert Tersmette, verduurzamingsexpert bij BOEi (maatschappij voor het restaureren en herbestemmen van cultureel erfgoed). Zijn werk voor BOEi gaat over energie besparen, duurzame energie inzetten, het gebruik van natuurlijke en circulaire producten, biodiversiteit en het creëren van werkplaatsen. Hij houdt zich sinds 1986 bezig met de verduurzaming van gebouwen, destijds met de verbouwing van een oude school.

Praktische informatie

De workshop vindt online plaats van 15.00-17.00 met uitloop voor concrete vragen van deelnemers tot 17.30. De zoom is open vanaf 14.50, we beginnen stipt om 15.00. 

Voor wie? Actieve bewoners die aan de slag willen met verduurzaming van hun pand.
Adres: Online. Zoomlink volgt na aanmelding.
Kosten: Gratis

Heb je een vraag?

Stel ‘m gerust aan één van ons!  
Jorien Campagne jorien@social-enterprise.nl

Meld je aan