30-01-2024
13:00 - 15:00
Kampen

Buurten bij Het 8ste Werk

Met ‘Buurten bij bewonersbedrijven’ gaan wij elke maand langs bij een ondernemend bewonersinitiatief in een andere provincie. Mede-initiatiefnemers, ambtenaren en alle andere geïnteresseerden kunnen zich bij ons aansluiten om zo bewonersbedrijven te leren kennen en inspiratie op te doen.

Na mooie bezoeken aan Zuid-Holland en Gelderland zetten we de tour voort naar de provincie Overijssel. We gaan langs bij Het 8ste Werk in Kampen. Wil je inspiratie opdoen? Zien hoe noaberschap werkt en de zorg-indicaties buiten de deur houdt? Heb je zin om gewoon gezellig te komen buurten? Meld je dan aan en kom op 30 januari naar Kampen.  

Het 8ste Werk

In deze snelle wereld is Het 8ste Werk een plek met tijd en oog voor elkaar: “Samen met alle mensen die hier komen of wonen bouwen wij ons erf uit tot een plek waar je rust kunt vinden en anderen kunt ontmoeten. Met klusdagen, een wekelijkse zondagse brunch, een sociale supermarkt, tijdelijke woonruimte en verhuur van ruimte voor werken en vergaderen. Bij ons krijgen ideeën bottem-up vorm” Met hun eigen visie op duurzaam samenleven krijgt dit initiatief een steeds prominentere plek in de buurt. Nieuwsgierig geworden? Kom buurten op 30 januari.

Praktische informatie

Wanneer? Dinsdag 30 januari van 13:00-15:00
Waar? Zwartendijk 8 8265 PD Kampen
Voor wie? Iedereen die zich wil laten inspireren en meer wil leren over ondernemende bewonersinitiatieven! 
Kosten? Gratis, inclusief koffie of thee en wat lekkers

Aanmelden