29-02-2024
13:00-15:00
Mennonietenweg 15A, Wageningen

Buurten bij NuDe Toekomst

Met ‘Buurten bij bewonersbedrijven’ gaan wij elke maand langs bij een ondernemend bewonersinitiatief in een andere provincie. Mede-initiatiefnemers, ambtenaren en alle andere geïnteresseerden kunnen zich bij ons aansluiten om zo bewonersbedrijven te leren kennen en inspiratie op te doen. 

Na mooie bezoeken aan het Brabantse en Zuid-Holland zetten we de tour voort naar de provincie Gelderland. We gaan langs bij buurtbedrijf NuDe Toekomst in Wageningen. Wil je inspiratie opdoen? Horen hoe dit bewonersbedrijf zich ontwikkelt? En zin om gewoon even gezellig te komen buurten? Schrijf je hieronder in!  

NuDe Toekomst

Het Wageningse Buurtbedrijf NuDe Toekomst is een buurtbedrijf wat zich krachtig inzet om de leefbaarheid en economie in de wijk De Nude te verbeteren. Samen met bewoners streven ze naar een wijk waar ontmoeten, werken, leren en inspireren centraal staat.  

NuDe Toekomst is een stichting met diverse initiatieven zoals een klusbedrijf, groenbedrijf en hub voor voeding en gezondheid.  

Bewoners worden uitgenodigd om vanuit hun talenten mee te doen met het buurtbedrijf, en denken mee over hun wijk. De behoeftes, wat zij te bieden hebben, en hun dromen worden gehoord.  

Praktische informatie

  • Wanneer? Donderdag 29 februari 2024, 13:00-15:00 
  • Waar? Mennonietenweg 15A in Wageningen 
  • Voor wie? Iedereen die zich wil laten inspireren en meer wil leren over ondernemende bewonersinitiatieven!  
  • Kosten? Gratis, inclusief een koffie en iets lekkers

Meld je aan