21-02-2023
20:00 - 21:30
Online

Financieel spreekuur: Leer de fijne kneepjes van begroten

Bij het aanvragen van subsidies en fondsen moet je vaak een begroting aanleveren. Ook als je andere financiers benadert vragen zij om je cijfers. En als je verschillende inkomstenbronnen en uitgaven hebt, wil je natuurlijk ook zelf graag weten hoe je ervoor staat.

Echt aan de slag
Hoe stel je een goede begroting op? Wat is het verschil tussen een exploitatiebegroting en een liquiditeitsbegroting? Hoe ziet een investeringsplan eruit? Waar letten financiers op? Jorgen van Rijn weet er wel raad mee. Op een leuke en toegankelijke manier leert hij je de fijne kneepjes van het vak. Je gaat dit spreekuur ook echt aan de slag met je eigen vragen en leert tegelijk van de casussen die andere deelnemers inbrengen. Niet al je vragen beantwoord? Dan kan er ook nog een 1-op-1 vervolg consult met Jorgen gepland worden.

Jorgen van Rijn

Jorgen was initiatiefnemer van Afvalloont en heeft er jarenlang aan het roer gestaan. Hij zat veel met financiers om tafel en als sociaal ondernemer heeft hij altijd zijn eigen begrotingen opgesteld. Nu deelt hij zijn kennis op een aanstekelijke en begrijpelijke manier tijdens het spreekuur voor bewonersinitiatieven!

Doe je mee?

Meld je dan hier aan!