09-11-2024
11:00
Groningen

Groningen

Tuin in de Stad – Behoefte om even helemaal jezelf te kunnen zijn midden in het groen? Dan ben je bij Tuin in de Stad aan het juiste adres! De pioniers in het Westerpark hebben een gemeenschap opgebouwd waaruit de meest uiteenlopende projecten ontstaan. Van groene fitness tot het bouwen van een eigen kasteel, hier krijgen bewoners de ruimte om zichzelf van hun meest creatieve en inventieve kant te laten zien. Als bewoners wordt je vanzelfsprekend aangestoken door initiatiefnemers Frans en Vivian, die met hun creatieve en ondernemende aanpak volledig de eigen broek omhoog houden en bijzondere projecten rondom zingeving, duurzaamheid en ondernemerschap hebben vormgegeven. Niemand kan meer om hen heen en ze zijn nog lang niet uitgegroeid. Een perfecte plek om de dag mee te beginnen. Wil jij je ook onderdompelen in creativiteit en levenslust te midden van een groene oase? Kom dan zeker mee op deze tour! 

Landgoed de Camping – Niet ver van de stad Groningen, maar toch mooi landelijk gelegen, ligt het adembenemende Landgoed de Camping. Waar eerder slechts een enkel voetbalveld te vinden was, is nu een bruisende plek met een camping, ontmoetingsplek, werkplaats, biologische tuin en een groot terrein voor festivals, markten, theater en muziek. Dit sociale dorpsbedrijf heeft een mooie balans gevonden tussen commercieel aanbod, activiteiten voor bewoners en projecten met scholen in de buurt. Laat je inspireren door dit bijzondere initiatief waar creativiteit, ondernemerschap en ontspanning de boventoon voeren. De prachtige omgeving leent zich perfect om de tour ontspannen manier af te sluiten. Stap in en kom met ons mee ontspannen! 

Programma

11:00 – Opstap Groningen Centraal Station
11:15 – Aankomst Tuin In De Stad
11:25 – Rondleiding & activiteit
12:30 – Lunch
13:15 – Vertrek bus
13:45 – Aankomst Landgoed De Camping
13:55 – Rondleiding & activiteit
15:25 – Vertrek bus
16:00 – Aankomst Groningen Centraal Station

Praktische info

De tour kost 7,50 euro per persoon en is inclusief koffie/thee en lunch. Je bijdrage gaat naar de initiatieven die we gaan bezoeken en wordt vooraf gefactureerd. Maar we willen niet dat de kosten een belemmering voor je zijn om mee te gaan. Dus wil je wel graag mee, maar lukt betalen niet? Geef dat dan even aan bij je aanmelding, dan komt je bijdrage te vervallen.

Aanmelden