09-02-2023
19:30 - 21:00
Online

Jouw financieringsmogelijkheden op rij (online)

De weg naar een financieringsaanvraag kan lastig zijn. Wil je meer overzicht over de verschillende financieringsmogelijkheden die bestaan en leren waar kansrijke investeringen voor jouw initiatief liggen? Wil je weten hoe je de impact die jou initiatief maakt inzet voor financieringsmogelijkheden en een inkijk in hoe je jouw achterban actief betrekt bij financiering? LSA Bewoners en Social Enterprise NL organiseren op 9 februari een inspirerende online sessie waar je bij wilt zijn.

Wat gaan we doen?

Tijdens de training geven we een overzicht van verschillende financieringsmogelijkheden. Aan de orde komen onder andere financiering van fondsen, ‘community-gedreven’ vormen zoals crowdfunding, en relatief nieuwe vormen zoals impactinvesteringen. Waar haal je het geld vandaan om een goede start te maken én om daarna door te groeien en/of te blijven bestaan? Welke financiers lopen er warm voor de impact die jij wil maken? En hoetelt die impact mee in besluiten over toekenningen van financiële bijdragen en investeringen?

Tijdens de training gaan we aan de slag met de contouren van een kansrijke financieringsstrategie voor jouw initiatief. Zo verken je welke financieringsmogelijkheden er wel en niet interessant voor je zijn. We kijken daarbij onder andere naar hoe verschillende manieren wel of juist niet slim samen kunnen gaan (stapelen), en hoe je je eigen achterban of doelgroep actief kunt betrekken bij financiering.

Trainer

Martijn Arnoldus is oprichter van Social Finance Matters, en heeft ruime ervaring met trainingen voor sociaal ondernemers en maatschappelijke initiatieven. Hij werkt veel met fondsen en andere financiers en kan je een kijkje in de keuken bieden van hoe die partijen werken. Martijn is tevens mede-oprichter van VoorjeBuurt en bestuursvoorzitter van een sociale onderneming, Juttersgeluk.      

Praktische informatie

Wat: Financieringsmogelijkheden
Wanneer: Donderdag 9 februari 2023 van 19:30 tot 21:00.
Waar: Online. Let op: we organiseren deze training ook op locatie op 2 februari 2023, dan is er iets meer ruimte om in te zoomen op jouw initiatief. Heb je voorkeur voor de fysieke training, meld je dan hier aan.
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden
Voor wie: Mensen die financiële vraagstukken hebben met het verwerven van fondsen en subsidies, crowdfunding en impactinvesteringen.

Meld je aan