30-11-2023
14:00-20:00 uur
Doorn

Leiderschapsdag

Werken aan verbinding met maatschappelijke impact is gaaf. En tegelijk ook uitdagend. Omdat je tegen de stroom inzwemt, er veel nieuws op je af komt, je je enorm verantwoordelijk voelt en je gezonde financiën moet combineren met de impact. Je werkt waarschijnlijk keihard en je geeft veel van jezelf voor het gezamenlijke initiatief. 

Zorg ook goed voor jezelf

Een initiatief kan alleen duurzaam zijn, als je als initiatiefnemer ook goed voor jezelf zorgt. Als je zorgt voor je eigen voeding, ontspanning en inspiratie. Daarvoor is het nodig om af en toe even afstand te nemen van de dagelijkse praktijk, uit te zoomen en met anderen samen te kijken naar je initiatief en jouw rol daarin.  

Laat je inspireren tijdens onze leiderschapsdag

Wegens succes organiseren we alweer voor de vierde keer een leiderschapsdag! Wil jij samen met andere initiatiefnemers een dagje ontspannen, uitzoomen en geïnspireerd raken? Meld je dan aan voor de volgende leiderschapsdag op donderdag 30 november van 14.00 – 20.00 uur. Het is op een bijzondere plek in Doorn. Je gaat opgeladen het najaar in.

Dit gaan we doen

De dag wordt begeleid door Fiene van Loock. We gaan in gesprek over de uitdagingen die je als leider tegenkomt en hoe je mede- eigenaarschap in je initiatief creëert zodat je niet de enige drager bent. Daarnaast is er ruimte voor de inbreng van je eigen vraag of casus. Ook gaan we wandelen op deze prachtige plek en genieten we als afsluiting van een heerlijk diner.  

Programma onderdelen 

  • Creëren van eigenaarschap  
  • Balans werk en privé 
  • Inbreng eigen casus 
  • Interactieve wandeling over het landgoed 
  • Heerlijk diner 

Praktische informatie 

Waar: Doorn 
Wanneer: Donderdag 30 november 14.00 – 20.00 uur 
Voor wie: Leiders/initiatiefnemers van bewonersbedrijven die minimaal 3 jaar actief zijn. 
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden 

Over Fiene van Loock 

Fiene, oprichter van verschillende maatjesprojecten voor jongeren, combineert haar ervaring als sociaal ondernemer met haar achtergrond als dialoogbegeleider en coach. Diverse sociaal ondernemers ondersteunt ze met persoonlijk advies en coaching, zodat de ondernemers helderheid krijgen over wat ze te doen staat.  

Aanmelden

Deze leiderschapsdag is vol. Wil je graag uitgenodigd worden voor een volgende editie? Stuur dan even een mailtje naar marieke.boeije@lsabewoners.nl