15-05-2024
20.00-21.30 uur
Online

Organisatiemanagement – Goed werkgeverschap

Ben je bestuurder van een bewonerscollectief dat zich steeds meer ontwikkelt tot een professionele organisatie? Of ben je leider van een bewonersbedrijf dat groeit? Ongetwijfeld kom je in verschillende fases van ontwikkeling en groei uitdagingen tegen op het gebied van personeel, administratie en wet- en regelgeving.

In deze serie kennissessies gaan we in op verschillende aspecten van je organisatie zoals werkgeverschap, wet- en regelgeving en het werven van goede mensen voor je organisatie. Je kan je aanmelden voor één of meerdere sessies.

Goed werkgeverschap – woensdag 15 mei 2024 20.00-21.30 uur (online)

Jurist Karlijn Schuttelaar adviseert sociaal ondernemers en bewonerscollectieven over juridische zaken. In deze sessie gaat ze in op de aspecten van goed werkgeverschap. Daarnaast is er volop ruimte om jouw vraagstukken in te brengen.

Vragen die ze kan behandelen zijn: Hoe ziet goed werkgeverschap eruit? Hoe zorg je voor een fijn werkklimaat (op afstand)? Hoe regel je aansprakelijkheid, contracten en andere juridische zaken? Wat zijn risico’s van personeel? Onder welke cao valt jouw organisatie en hoe werkt dat? Kan je werkgeverschap uitbesteden? Hoe ga je om met ziekteverzuim van personeel?

Aanmelden