23-04-2024
20.00-21.30 uur
Online

Organisatiemanagement – Organisatie op orde

Ben je bestuurder van een bewonerscollectief dat zich steeds meer ontwikkelt tot een professionele organisatie? Of ben je leider van een bewonersbedrijf dat groeit? Ongetwijfeld kom je in verschillende fases van ontwikkeling en groei uitdagingen tegen op het gebied van personeel, administratie en wet- en regelgeving.

In deze serie kennissessies gaan we in op verschillende aspecten van je organisatie zoals werkgeverschap, wet- en regelgeving en het werven van goede mensen voor je organisatie. Je kan je aanmelden voor één of meerdere sessies.

Organisatie op orde – dinsdag 23 april 2024 — 20.00-21.30 uur (online)

Adam van Bergeijk is adviseur wet- en regelgeving bij Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Vereniging NOV is een grote branchevereniging voor vrijwilligersorganisaties en weet alles over relevante wet- en regelgeving. Tijdens deze sessie deelt hij zijn expertise en beantwoordt hij al je vragen.

Thema’s die voorbij zullen komen zijn bijvoorbeeld: ANBI status, WBTR Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen, AVG, aansprakelijkheid en verzekeringen en administratie processen.

Aanmelden