12-10-2022
20:00 - 21:30
Online

Samen komen we door de energiecrisis

Veel buurthuizen, ontmoetingsplekken en bewonersbedrijven hebben te maken met enorme stijgende energiekosten, waardoor het steeds moelijker – zo niet onmogelijk – wordt om de exploitatie rond te krijgen. Het lijkt erop dat de landelijke overheid gaat bijspringen. Met een energieplafond of andere maatregelen, maar hier is nog veel onduidelijkheid over. Mogelijk zijn er ook gemeenten, provincies of andere partijen die financieel bijspringen om het buurthuis op en te houden.

We zijn benieuwd hoe jullie omgaan met de stijgende energiekosten en welke maatregelen jullie nemen op de korte en lange termijn. In gebruik, gedrag of misschien aanpassingen aan het gebouw. Van elkaars oplossingen kunnen we leren!

Tegelijkertijd kan LSA deze input gebruiken om een sterk signaal af te geven aan de overheid zodat zij bijspringt om de buurthuizen en ontmoetingsplekken open te houden. Daarom organiseren we een online bijeenkomst om over deze vragen na te denken en samen oplossingen te bedenken. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie:

  • Datum: 12 oktober 2022
  • Tijdstip: 20:00 tot 21:30
  • Locatie: online

Meld je aan voor deze sessie