27-10-2022
13:00 tot 17:00
Antje Drijver Paviljoen Utrecht

Van draagvlak creëren tot betrokken vrijwilligers, hoe bouw je aan relaties in de wijk?

Wat is draagvlak creëren? Waarom is het belangrijk en hoe doe je het? Dit zijn belangrijke vragen voor initiatiefnemers. Want hoe betrek je bewoners bij jouw initiatief en hoe speel je in op de behoeften uit de buurt? Hoe bind je vrijwilligers aan je en hoe bouw je duurzame netwerkstructuren aan in je wijk? Op deze vragen geven we antwoord tijdens deze workshop over draagvlak creëren.

Inhoud

Niet alleen luisteren, maar ook doen! Tijdens deze interactieve workshop bieden we je de handvatten om op een duurzame manier draagvlak te creëren in de wijk. We oefenen met 1-op-1 gesprekken, kijken hoe je bouwt aan een goed, zelfstandig team van vrijwilligers en hoe je langdurige samenwerkingen aangaat en hoe je gebruik maakt van de kennis die al aanwezig is in de wijk.  

Trainer

Job van den Assem heeft veel ervaring in bewegingsopbouw. Hij werkte eerder voor milieudefensie en hij heeft veel gewerkt met duurzame initiatieven. Nu werkt hij bij trainingsinstituut Lowlander project, waar hij zich bezighoudt met het vergroten van draagvlak. Met zijn kennis en ervaring verzorgt hij een leerzame en energieke middag, waarbij je zelf aan de slag gaat.  

Praktische informatie 

Wat? Van draagvlak creëren tot betrokken vrijwilligers, hoe bouw je aan relaties in de wijk?  
Wanneer? Donderdag 27 oktober 2022, 13:00 – 17:00 uur 
Waar? Antje Drijver Paviljoen, Julianapark, 3553 HM Utrecht
Kosten? €15,- voor bewoners en €50,- voor professionals (gratis voor leden van LSA Bewoners & Social Enterprise NL). Let op, dit wordt vooraf gefactureerd. 
Voor wie? Iedereen die zoekt naar praktische tips om draagvlak te vergroten, vrijwilligers te werven en buurtbewoners te verbinden. 

Heb je een vraag?

Stel ‘m gerust!   
Almaz Meiners almaz@lsabewoners.nl

Let op: deze workshop heeft plek voor 10 personen. Meld je dus op tijd aan!

Meld je aan!