01-12-2022
Door het hele land

Zwaar weer support

Met de coronacrisis nog vers in het geheugen maken we ons alweer op voor de volgende crisis: de (energie)prijzen rijzen de pan uit. Dat kan voor jullie ontmoetingsplek financiële moeilijkheden en stress opleveren. Er komen ongetwijfeld compensatieregelingen beschikbaar. Toch kan het ook nodig zijn om in de tussentijd ondersteuning te krijgen bij het inzichtelijk maken en op orde brengen van je financiën. Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken?

Een expert uit ons netwerk komt naar je toe en duikt met jou de cijfers in. Hoe staan jullie ervoor en aan welke knoppen kan je draaien om financieel bij te sturen? Je krijgt concrete tips en adviezen waar je mee verder kunt. Ook als je nog maar aan het begin staat van een financiële administratie of als er juist een puinhoop met achterstanden is ontstaan kan je je aanmelden. Schroom niet!

Meld je aan en wij nemen contact met je op om je vragen scherp te krijgen. Vervolgens zoeken we een geschikte expert en stellen die aan je voor. Het zwaar weer support bestaat uit minimaal één bezoek bij jou op locatie. Als het nodig is kunnen daar nog één of twee vervolggesprekken online of per telefoon bijkomen. Deelname is gratis.

De eerste ronde aanmeldingen sluit op 1 december.